Camillalaerkemors's Blog

Just another WordPress.com weblog

Den skinhellige p..fascisme

with 31 comments

Indlæg som svar til læserdebat til indlægget ’Demokrati er en hvid dansk mand.’

Det må næsten være, hvad ligner en sprængfarlig cocktail: At skrive et indlæg, hvor både demokrati, muslimer og ens eget udseende bliver nævnt.

Så er man dømt ude, som mørkemændsforsvarer og selvfed skribent med behov for at fortælle Gud og hver mand, hvad andre mener om ens blonde (det snyder, ren Stryhns) hoved.

Og hvorfor så det?

Er det virkelig Jante, der er så kedelig og langt fra moderne at nævne, som den drønnert, der stadig huserer landet over, og ikke kun på Mors?

Hvorfor er det som en rød klud på visse/en hel del (dvs. nogle læserkommentarer udelukkende fra mænd – og så dem af kød og blod fra begge køn, jeg kender derude), at man ikke kan kvække muslim og demokrati, uden man får smidt en burka i hovedet?

”For er det dét du vil, blondie?! Skam dig. Sikke noget vås. Nedgøre den hvide mand og hans platform hvorfra han står og går!”

Det er også min platform. Skulle jeg mene. Indimellem bliver jeg bare i tvivl. Men mon ikke det skyldes at pikfascismen her til lands, er langt mere subtil og sofistikeret, end der, hvor den springer os åbenlyst i øjnene, og er så meget nemmere at pege fingre ad?

For det kan vel ikke være andet end den, pikfascismen med Jante i hånden, der 1) når jeg en sjælden gang nævner mit udseende, får læst og påskrevet af mænd, at dét, skal jeg lige styre mig med. Selv en god mandlig ven har bedt mig klappe hesten, når det gælder beskrivelser af den ydre fernis på bloggen. Dårligt signal at sende. Dårligt signal for hvem? Mændene? Bliver I sure? Mine medsøstre? Må man ikke her til lands sige, at man er smuk, lækker, skøn, fantastisk? Den officielle lov er selvfølgelig bedøvende med det, jeg skal bare adlyde Jante og holde min kæft.

Det er også mænd, der 2) skriver til mig privat og belærer mig om, når jeg skal sige undskyld for at have skrevet noget forkert, for lidt eller for meget på bloggen. De vil bare gerne guide mig, for de ved bedst. Det er skam pænt ment, kvinde.

Og det er de hvide mænd, der 3) sender mails om, at jeg ikke skal vide mig sikker på noget som helst og skal passe på, hvor jeg går, for det er forbudt at skrive, som jeg lyster om en mand jeg en gang kendte. Også selvom jeg giver ham en maske på, men det er ikke godt nok, mener den håndfuld, der genkender ham.

Så der bliver truet med retssag og billeder af mit massageapparat mine søstre gav mig i julegave, og som en kedelig søndag morgen havner i en ægtemands smsbakke, fordi vi flirter for sjov, tror jeg, men for ham er det dødens alvor. Det sømmer sig ikke for en pæn pige sådan at lege med andres følelser, og slet ikke skrive om det på en blog, og hvis jeg fortsætter, så er det værst for mig selv, for sms af apparat vil blive spammet rundt til interesserede kollegaer.

Set med lidt mere erfarne blogøjne tror jeg ikke, at apparat ville have givet nogen journalister latten galt i halsen, og jeg tror heller ikke apparat ville have holdt i retten. Men det var en del af truslen om at sige undskyld og fjerne indlæg. Og det gjorde jeg så, for mine skriverier skabte åbenbart al for meget ballade, sure miner og tvivl i mit sind. Så jeg valgte mundkurven. I dag havde jeg valgt anderledes. Taget kampen op med skinhellige pikfascister og stivnede opfattelser af pænt demokrati med et enslydende sæt af værdier og normer.

demopik-1.JPG

Written by camillalaerkemors

October 9, 2007 at 12:09 pm

Posted in pikfascisme

31 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ha, ha, ha! Underholdende indlæg…det duer! Hvis du virkelig får alt det møg i din indbakke, fatter jeg ikke, du stadig har din tålmodighed intakt. På den anden side ville du jo vel så give op over for pikfascisterne. Ha, ha, ha…er lidt knust over det foto…Dannebrog og fallos..også en salut til dansk udenrigs-, forsvars- og sikkerhedspolitik eller hva’!? Forsæt det gode arbejde, Camilla.

    A.

    October 9, 2007 at 3:00 pm

  2. Excellendos! .. Og saa laeste jeg “Demokrati er en hvid dansk mand” – Et indlaeg med mening. I mere en ‘ordets’ forstand. Et sjaeldents (forfriskende (og tiltraengt)pust af.. DK-rangsagelse.

    Eisener

    October 9, 2007 at 5:46 pm

  3. Blot et skulderklap. Og jeg opfordrer hermed andre kvindelige bloglæsere, der er enige med Camilla, men som ‘ikke lige orker’ at give sit besyv med, at komme med skulderklappet nu.
    Og til Camilla – når du engang får rystet jante & pikfacismens klamme dyne helt af dig, så skriv en bog med den kraft, der kommer til udtryk her – du kunne blive vores generations nye Jong.

    Applaus fra mig

    CK

    October 9, 2007 at 7:13 pm

  4. Havde lige overset, at du havde Jong i dine links. Og fandt følgende:

    Erica’s 20 Rules for Writers

    1. Have faith–not cynicism
    2. Dare to dream
    3. Take your mind off publication
    4. Write for joy
    5. Get the reader to turn the page
    6. Forget politics (let your real politics shine through)
    7. Forget intellect
    8. Forget ego
    9. Be a beginner
    10. Accept change
    11. Don’t think your mind needs altering
    12. Don’t expect approval for telling the truth –
    (Parents, politicians, colleagues, friends, etc.)
    13. Use everything
    14. Remember that writing is Heroism
    15. Let Sex (The Body, the physical world) in!
    16. Forget critics
    17. Tell your truth not the world’s
    18. Remember to be earth-bound
    19. Remember to be wild!
    20. Write for the child (in yourself and others)

    There are no rules
    Erica Jong

    Ja, der er ikke meget der har forandret sig (tænker på nr. 12). Frigjorte? Ja, på overfladen og langt hen ad vejen…

    CK

    October 9, 2007 at 7:46 pm

  5. CK:
    TAK! Virkelig tak. Det er faktisk mange år siden jeg læste Jong, men hun har været en af heltinderne siden. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på hendes 20 rules.
    xxx
    Camilla.

    Hotdok

    October 10, 2007 at 12:04 am

  6. Din blog er virkelig underholdende, mest fordi du ikke undlader de mange, og i nogle øjnes ubetydelige, detaljer.
    Du fortæller om hvordan du, som jeg forstår det, censurer dig selv gang på gang pga. trusler fra mænd, som føler sig udleveret til spot og spe for folk i deres omgangskreds eller ‘network’. Du besidder jo så en anseelig magt via din blog og ud fra dine indlæg fremstår du som en selvstændig kvinde (hvilket mænd, om de vil være ved det eller ej, har det svært med) og ikraft af den selvstændighed er du intimiderende. Derfor får du skudt dit udseende i skoene, at der så er nogle der ikke kan kende forskel på ironisk distance og “selvfedhed” (nyt ord) er så deres problem.
    Jeg synes du skal fortsætte dine indlæg i DIN stil.

    Du får lige et citat med på vejen, så jeg kan anskue mig selv som bedrevidende!
    “You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.”
    – Sir Winston Churchill

    Mvh P. Eilertsen

    Eilertsen

    October 10, 2007 at 11:10 am

  7. “Ikke lige orker”. Det er maaske mere et spoergsmaal om at der bare ikke er saa meget at sige. Camilla har jo ret! Saadan er det. Jeg er selv kvinde, med aegte blond haar og oven i koebet gode fordele. Jeg er bagud 4-0 allerede inden kampen er floejtet op! Og hvor er det (kvalmende) symbolsk at de truer med at sende billeder af din vibratror rundt. Har vi ikke alle – med bare en smule respekt for os selv – saadan en hjemme i skuffen, hva? Saa det vaerste de mente de kunne ramme dig med, var din frie seksualitet… eller lige praecis mangel paa samme. Det er egentlig nok det jeg synes der er mest betaenkeligt.

    Christiansen

    October 10, 2007 at 1:58 pm

  8. Ja, det må jo være den hvide mands kedelige selvopfattelse som ”det rigtige”, der er slået fejl. Jeg læste også nogle af de kommentarer, der kom på dit forrige indlæg. Et par af indlæggene fra de hvide mænd, var mørkere end de muslimske demokratiopfattelser de tordnede mod.

    Og kære Axe Sandemoses Jantelov… Fuck det… Der er altid nogle mennesker, der ikke kan lide andre har lidt charme, selvtillid og lækkert (Stryhns) hår og som forstår at bruge det. Det må i sidste ende være et tegn på usikkerhed på sig selv.

    Omvendt syntes jeg også du skal glæde dig over, at folk tager stilling til dine ting, uanset om nogle af indlæggene fra folk, kan virke helt ude i hampen. I det mindste har folk en mening, og er det ikke en af grundpillerne ved demokratiet (samt muligheden for at ytre sin mening)?

    Og jeg var bestemt også en af dem, som mente du ikke gik over stregen vedr. ”Kongen”, og at du skulle have kørt linen ud, som du også nu er nået til selverkendelse over. Men jeg kan godt se, at man kan have sine reservationer, når man bliver truet med sagsanlæg, så jeg vil ikke holde det i mod dig.

    I det hele taget så lad ikke hvide mænd (eller mørke) digtere hvad du vil skrive, men skriv det du har lyst til. Det er jo det som er det herlige befriende med en blog. At der så gentagende gange kommer dumsindede samligninger mellem dig og Carrie Bradshaw eller lign., det siger måske mere noget om niveauet for dem der skriver det. Jeg kan godt forstå din harme omkring disse dumme bemærkninger, men ærlig talt sålænge du selv kan stå inde for det du skriver (uanset om det handler om mænd, diamanter, dildoer, konger eller hustlers), ja så fuck pikfascisterne og de hvide mænds stive demoraktiopfattelser m.fl.

    Thomas

    Madsen

    October 10, 2007 at 7:37 pm

  9. Jeg har siden fredag den 25. maj i år skrevet adskillige kommentarer til 15 indlæg fra Camilla Lærke Mors, der er uddannet journalist fra RUC, og ansat som blogredaktør på èn af landets største internetaviser Politiken.dk med speciale i emner som kærlighed, sex og utroskab med mere.

    Altså en katalysator for alle os unikke brugere.

    Igennem disse mere end fire måneder har jeg hver eneste uge nydt at læse Camillas indlæg, men også de mange unikke læsere og deres kommentarer om kærlighed, sex og utroskab, og jeg har lært en masse positivt om andre menneskers syn på livet mellem partnere.

    Camilla Lærke Mors har fra dag èt på denne blog, fascineret mig med sin anderledes og friske sprogstil, hvor hun på utrolig vis med sine emner, for en stund har bragt mig ind i hendes sind, tankegang, holdninger, miljø og de mennesker, som hun møder på sin vej i livet.

    Men …

    Derfor behøver jeg jo ikke at være enig i Camillas syn på kærlighed og livet generelt, hvilket enhver unik læser af denne blog sikkert også har konstateret gennem de fire måneder med mine korte og lange kommentarer til hendes emner.

    Hele vejen igennem dette tidsforløb, har jeg imidlertid altid opretholdt et kodeks om, at jeg aldrig nogensinde vil skrive i et grimt sprog på bloggen – hverken til andre læsere eller redaktøren Camilla Lærke Mors.

    Bare fordi jeg ikke kan lide deres holdninger.

    Alle kan selv læse Camillas ord i “Demokrati er en hvid dansk mand”, og så bedømme, hvad der menneskeligt og moralsk berettiger en professionel journalist til i dette indlæg, at tilsvine dele af sine brugere med sprogets værste gloser, i stedet for at svare konkret på deres spørgsmål til hende.

    En skinhellig pikfascist …

    Nej, Camilla Lærke Mors, sådan taler man ikke til sine unikke læsere, der følger med i dine ugentlige beretninger, og hvor der er inviteret til kommentarer, hvis man ellers blot skriver til dig og andre i et pænt sprog.

    Jeg overlader trygt til dine unikke bloglæsere selv at bedømme, hvad der egentligt menneskeligt gemmer sig bag din facade som kvinde og blogredaktør hos Politiken.dk, når du kan finde på at skrive i et så tarveligt og nedladende sprog om adskillige mænd, som du ikke engang kender personligt.

    Hverken din chefredaktør Tøger Seidenfaden eller de andre lederskribenter og professionelle blogredaktører hos Politiken, har nogensinde skrevet i et så grimt sprog om nogle af sine læsere, fordi de følte sig forfulgt med Janteloven – eller bare er uenige med dem i deres kommentarer.

    Som nævnt har jeg indtil nu virkelig nydt at skrive en masse kommentarer til Camillas mangfoldige indlæg om kærlighed, sex, utroskab og følelser mellem vi mænd og kvinder på denne blog siden fredag den 25. maj i år.

    Dagen, hvor Camilla Lærke Mors bragte det for hende selv famøse indlæg “Åbent brev til Kongen og hans kone”, der satte mig i gang med at skrive på hendes blog. Men jeg troede lige indtil nu, at dèn sag for længst var en død og begravet sild i blogredaktørens sind.

    Men nu er Kongen officielt udråbt til pikfascist.

    Brockdorff

    October 10, 2007 at 11:32 pm

  10. @ Ole Brockdorff: Har du prøvet at læse Camillas indlæg i lyset af Erica Jongs 20 regler for forfattere/skribenter? Det forklarer langt henad vejen præmisserne for Camillas skrivestil (mener jeg). Og det er ikke den rigtige præmis at købe ind på, at Politiken er synomymt med dens blogs. Blogs har den fantastiske funtion, at de er uafhængige – af politik, religion, dogmer, ideologier osv. At Politiken vælger (kursiv) at lægge ryg til en blog til Camillas siger vel mere noget om, at avisen er åben overfor det enkelte individs tolkning af verden, som hun oplever den. At man føler sig ramt er vel en anden sag. Camillas blog er i høj grad en blog set gennem kønsbrillen – at være kvinde. Og derfor oplever hun selvfølgelig verden fra en kvindes synspunkt og ikke en mands. Jeg kan virkelig godt forstå, at det må være en drøj omgang for mange mænd, at læse Camillas blog – men det er nu engang hendes sandhed. Og jeg kan fortælle dig: den er hun ikke helt alene med. Jeg tror, at mange mænd i den grad trænger til et wake-up call, hvad det angår.

    Kommer til at tænke på en anmeldelse af Bo Bjørnvig i Weekendavisen (nr. 37) af den ‘omvendte’ erhvervleder Lars Einar Engströms En mandschauvenists bekendelser. Manchetten lyder: ‘…Engström foregiver at tage kvindernes parti, emn i virkeligheden tager han mændenes. For den der dur er den mandligt orienterede…’. Og sådan kan man i anmeldelsen læse, at trods en gammel rottes (udi evnen til bevidst at udelukke kvinder fra topposter i erhvervslivet) store Aha!-oplevelse, erkender han, at det er for besværligt at arbejde for kvinders åbentlyst berettigede plads i en mandsdomineret verden.

    Og så er jeg tilbage ved dig, Ole. For det er jo mægtigt hyggeligt at have læst dine ofte næsten lyriske indlæg og langt henad vejen vækker du sympati. Men hele din grundtone, bl.a med betegnelsen ‘elskedyr’ om kvinder, giver mig rent ud sagt kvalme og understreger blot endnu engang, at mange mænd (nej, ikke alle) har et grundlæggende problem med at respektere det køn der var så (u?)heldig, at have fået et dobbelt X i dåbsgave.

    CK

    October 11, 2007 at 1:16 pm

  11. CK CK (1026), jeg læser ikke indlægget fra Camilla Lærke Mors i lyset af de 20 regler til skribenter og forfattere fra Erica Jong, men forholder mig udelukkende til indholdet i blogredaktørens skrevne ord om “Den skinhellige pikfascisme”.

    Samt hendes forrige indlæg.

    I min kommentar nummer 1025 roser jeg netop Camilla Lærke Mors for hendes anderledes og friske sprogstil. Men tillader mig blot at kritisere hendes indlæg for især vendingen “skinhellige pikfascister” om mænd, der tilfældigvis ikke er enige i hendes synspunkter.

    Jeg kan sagtens leve med, at Camilla Lærke Mors kalder mig for en “skinhellig pikfascist”, men så kan hun holde den slags vendinger for sig selv og sine venner. Men professionelt og moralsk kan hun ikke være bekendt, at skrive sådan om det modsatte køn på sin blog.

    Ellers kan jeg også hurtigt finde ordbogen frem med alle de beskidte sætninger, som vi mænd kan betegne det modsatte køn med. Den slags sprogbrug hører ikke hjemme på en blog som Camillas, fordi hun dermed stempler sig selv som en kvinde, der kun respekterer de mænd, som er enige i hendes synspunkter.

    CK CK, du anfægter min grundtone med blandt andet ordet “elskedyr” om jer kvinder. Det har jeg aldrig nogensinde skrevet i mine kommentarer. Men derimod flere gange brugt vendingerne “elskedyt” og “elskedytter” om hunkønnet i forskellige sammenhænge.

    Hvilket trods alt er noget ganske andet.

    Du og alle andre skal naturligvis kritisere en mand som jeg efter behag, men enhver der gider læse mine omkring 25 kommentarer til 15 indlæg på Camillas blog kan se, at jeg elsker og forguder jer kvinder som livets salt på denne jord.

    Uden jer ville menneskeracen ikke eksistere, og jeg græder ofte i hjertet over de mange beretninger i dagspressen og tv om, hvordan kvinder bliver udsat for vold og terror i parforhold af deres ægtemænd eller kærester, eller bliver slået ihjel på grund af jalousi.

    Men èn ting er sikkert, CK CK:

    Jeg er på ingen måde mandschauvinist, har aldrig nogensinde været det, og bliver det forhåbentlig heller aldrig ud fra den livsfilosofi, at jeg (og andre mænd) i den sidste ende, ikke kan tvinge en kvinde til at kunne lide mig, holde af mig, elske mig imod hendes vilje.

    Min holdning er ærlig, kærlig og klippefast, især i et land som Danmark, der igennem de sidste 35-40 år har sendt sine kvinder ud på arbejdsmarkedet på linie med mændene for at tjene familiens grundlag til livsforsørgelse hjem.

    I mit daglige univers har I skønne feminine hunløver et absolut ultimativt krav på altid at blive ligeværdigt behandlet og respekteret af os hanløver. Det gælder i alle livets forhold – både socialt og økonomisk samt menneskeligt.

    På min pauseskærm på computeren har jeg en tredimensionel tekst med ordet “elskedytter” (ikke elskedyr), der hele tiden minder mig om jer det modsatte køn og jeres betydning for livet på denne jord.

    Jeg elsker og respekterer jer enormt meget, men slå lige fast, at betegnelsen “elskedytter” for mig er et kærligt kælenavn for jer kvinder. Nøjagtigt som andre mænd kalder deres kvinder for “pusser” eller “pusserpige” – eller hvad man nu finder på af kælenavne til dem som man elsker og holder af.

    I èn af mine tidligere kommentarer udtrykker jeg stor respekt for Camilla Lærke Mors som en selvstændig journalist med egen medievirksomhed. Men jeg synes blot, at den begavede dame ganske enkelt ikke kan være bekendt, at kalde mænd for “skinhellige pikfascister” på sin blog hos Politiken.dk.

    Må guderne velsigne alle jer elskedytter på jorden.

    Brockdorff

    October 11, 2007 at 3:58 pm

  12. Hej ! : )
    Det er da en ret herlig debat, og jo, Thomas jeg sætter skam meget pris på, at mine læsere er uenige med mig, for det er jo det, som sætter fut i fejemøget!

    Og tak til CK og til Ole, og især sidste for dine lange kommentarer – som jeg jo sætter pris på, da jeg godt ved, at du er en af mine unikke læsere.

    Det jeg læser ud af din kommentar, er, at jeg er gået over stregen med at kalde mænd, nogle læsere og andre, for pikfascister. Og så i det hele taget det, at jeg bruger dette ord.

    Jeg vil mene, at det er hyklerisk at hævde, at der ikke findes pikfascisme her til lands. Jeg er godt klar over, at den jeg oplever er den priviligeredes udgave – men den er der. Er det ikke også en form for pikfascisme, Ole, når du ofte omtaler kvinder som elskedytter? Som om vi er denne her ophøjede race skabt til at elske langt og inderligt? Hvor den anden del af kvindekønnet, sådan som du beskriver det, er offerkvinderne – ofre for den virkelig form pikfascisme som vold m.m.
    Nogle gange tænker jeg, at det er en meget urealistisk opfattelse af kvinden. Ret unuanceret. For vi er jo også sure ‘fisser’, selvstændige mennesker, der også kan manipulere jer rundt. Og dét skriver jeg jo også om.

    Faktisk bruger jeg en del af de ‘grimme’ ord. Ord som jeg, indrømmet, f.eks. har svært ved at forholde mig til i en avisartikel, men som jeg med vilje benytter her, da bloggen her er en repræsentant for det private liv og vores oplevelser og opfattelser af det private med vægt på relationer m.m. – og i den del af livet er det jo altså også ‘bare’ sovs og kartofler, lort og lagkage o.s.v.

    Men der er aldrig nogen mænd, der har studset over, at jeg har omtalt mig selv og en anden kvinde som sur brændt fisse?

    Hvorfor?

    Og at jeg inddrager ‘Kongen’ er jo igen min egen demokratiske frihed. Det er det vel? Eller hvad?

    Camilla.

    Hotdok

    October 11, 2007 at 6:18 pm

  13. Camilla (1029), jeg har ikke nogen som helst urealistisk eller unuanceret opfattelse af kvinden. Men uanset vores forskellige holdninger kan du aldrig løbe fra den kendsgerning, at alle I elskedytter på denne jord generelt er skabt til at elske langt og inderligt med os mænd.

    Heldigvis – for tosomhed er bedre end ensomhed.

    Danmark var det første land i verden, der ophævede loven mod pornografi under VKR-regeringen i 1969, og fra det ene øjeblik til det andet blev der skabt en bevidstgørelse af frisind hos kvinderne om, at fræk sex og utroskab ikke længere var forbeholdt manden.

    Hele nationen oplevede nogle intense år frem til en opstramning af lovgivningen i 1972, hvor alle nærmest elskede med alle på åben gade. Begrebet “swingerklubber” blev altså opfundet allerede dengang – men det kan Camilla og andre jo bare spørge deres mødre om.

    I mit herlige kalejdoskop af oplevelser med kvinder, som i dag har fået børn og børnebørn, lærte jeg på min helt egen måde, at elske og forgude det feminine køn, som det jeg altså godt kan lide at kalde “elskedytter” i visse sammenhænge.

    Tilgiv mig udtrykket.

    Det var så vildt sjovt at se, hvordan adskillige ægtemænd gik helt op i sømmene, når de pludselig fandt ud af, at deres søde, nuttede, dejlige koner og mødre til deres børn, kunne forvandle sig til smukke, vilde, frække, aggressive løvinder i brunst på den afrikanske slette.

    Men jeg kender nu også nogle stykker i dag på din egen alder, Camilla. Begavede og veluddannede kvinder med karriere. Gifte som ugifte. Men også ufaglærte veninder med deres håb og drømme, og èn ting har jeg lært af mine samvær med alle jer elskedytter i forskellige aldre:

    I er alle skabt til at elske langt og inderligt!

    Men heldigvis er jeg født og opvokset i et land, der giver sine kvinder fulde personlige frihedsrettigheder på linie med mændene. Hvilket også bare manglede andet, når man tænker på, at I også er med til at slæbe nationens årlige bruttonationalprodukt hjem gennem betalte skatter fra et dagligt arbejde.

    Så, nej, Camilla, jeg er sgu ikke urealistisk eller unuanceret i mine holdninger og betragtninger al den stund, at jeg respekterer enhver kvindes personlige ret til, at kende alle de mænd hun vil (og hvem hun vil), indtil det passer hende, at finde sin elskemand for livet med børn og hjem samt familie.

    Kvinder skal bare selv bestemme over deres liv.

    Camilla, måske er bloggen her for mange unikke læsere lidt af et privat forum. Hvilket jo er alle tiders, når man tænker på at “døren til vores stue” står pivåben ud til hele verden, og alle kan læse gæsternes betragtninger om for eksempel betydningen af ordet pikfascisme.

    Men …

    Om vi så sad hjemme hos dig privat over en venskabelig samtale, ville jeg omgående rejse mig op i vrede og gå, hvis du i negative vendinger kaldte mig for “en skinhellig pikfascist” på grund af en anden mening til nogle diskuterede emner end dig.

    Nøjagtigt som du ville forlade mit hjem på stedet, hvis jeg pludselig på grund af uenighed i en dialog, kaldte dig nogle af de dèr frække ord i negativ forstand, som vi mænd og kvinder ellers gerne underholder hinanden med, når vi dyrker hed sex.

    Camilla, jeg kan udmærket leve med, at du ikke vil svare direkte og kontant på mine spørgsmål i det forrige indlæg “Demokrati er en hvid dansk mand”, fordi jeg overlader det trygt til bloglæserne selv at dømme og bedømme, hvad der er rigtigt eller forkert i vores forskellige opfattelser.

    Ligeledes kan jeg også leve med, at du så “kobler” over til et nyt indlæg som dette. Ligeså at du igen nævner Janteloven imod dig, og hvad du mener om den. Eller beskylder mig for stivnede opfattelser af demokrati, selvom du ikke svarer på mine spørgsmål.

    Oprindeligt ville jeg ikke have kommenteret beretningen om pikfascister. Men jeg kan ikke leve med et prædikat fra dig om, at jeg er “en skinhellig pikfascist”, når jeg livet igennem har følt dyb respekt og agtelse for kvinder og jeres ret til at gøre, hvad I har lyst til.

    Når du kalder mig pikfascist i lighed med Kongen må jeg altså gå til tasterne, fordi jeg ikke vil finde mig i denne nedgørelse, når jeg føler så stor kærlighed og hengivenhed for jer kvinder på denne planet.

    Trods alt.

    Ingen skal sammenligne mig med en type som Kongen. Altså ham du skrev så intimt om i dit fremragende indlæg fredag den 25. maj. Men at du tager ham med på bloggen igen er naturligvis dit frie og demokratiske valg – bare du holder mig udenfor.

    Pas på jer, I landets dejlige elskedytter.

    Brockdorff

    October 11, 2007 at 10:36 pm

  14. Hej Ole — Tak for dit svar. Jeg kan høre, at du er en dialogens mand, og det er jo herligt. Stadig må jeg indrømme, at jeg mener der ligger et problem i dit ordvalg, når du karakteriserer os kvinder. Om det så er ‘elskedyr’ eller ‘elskedyt’, det kan komme ud på et. Det er stadig lige nedladende/frastødende. Og jeg tror du selv giver forklaringen her ‘Men uanset vores forskellige holdninger kan du aldrig løbe fra den kendsgerning, at alle I elskedytter på denne jord generelt er skabt til at elske langt og inderligt med os mænd’. Den indstilling får du ikke mange point for hos kvinder. Vi er lige siden Adam og Eva blevet tildelt objekt-rollen: vi eksisterer udelukkende som genstand for beundring af subjektet, manden. Du kan se det som en rød tråd gennem hele det samfundsøkonomiske og kulturelle fundament.

    Kære, kære Ole – du lyder så sød og oprigtig. Og det er jeg glad for. Men du må altså til at se tingene i det lys, de fortjener: vi kvinder er skabt først og fremmest til at leve vores eget liv. At der så kommer en mand, man kan elske – det er jo blot kirsebærret på toppen af desserten, ikke selve desserten.

    Jeg kan ikke lade være med at spekulere over din alder. Taler vi på tværs af generationer?

    Aller oprigtigste hilsner
    Subjektet med stort CK

    Ps. Jeg undrer mig også over, at du tager Camillas ‘pikfacisme’ så personligt…har hun tituleret dig sådan nogen steder?

    CK

    October 12, 2007 at 11:56 am

  15. Camilla, fortæller du mig virkelig med din kommentar 1031, at hvis du èn dag møder en rigtig dejlig elskemand til for eksempel reproduktion, at så vil du smide ham ud af dit liv, hvis han som kælenavn bruger ordet “elskedyt” overfor dig i hverdagen?

    Måske burde du overveje, at læse de indsendte kommentarer fra unikke læsere som jeg mere grundigt, og med en større menneskelig dybde end tilfældet tilsyneladende er, når du stadig kan skrive, at ordet “elskedyt” fra en mand som jeg, virker nedladende og frastødende overfor kvinder.

    Hvilke kvinder ..?

    Jeg har skrevet nok i forbindelse med dette indlæg, og lader fra nu af især de kvindelige læsere som CK CK med flere, selv dømme og bedømme om ordet “elskedyt” er nedladende og frastødende, når de kommer fra en mand som jeg, der adskillige gange her på bloggen har erklæret min store kærlighed og respekt for kvinders ret til selvbestemmelse.

    Trods alt.

    Camilla, du er en provokerende femme fatale, når du spørger til min alder, men også undrer dig over, at jeg tager “Den skinhellige pikfascisme” så personligt. Du spørger mig frækt nok, om du har tituleret mig nogle steder som pikfascist, og det er lige før du giver mig erektion med netop dèt spørgsmål.

    Jeg skal imidlertid gerne røbe overfor alle mine blogvenner, at det er mig du “sætter på plads” i indlæggets punkt 2. Men jeg har nu aldrig opfattet mine mails til dig som privat al den stund, at de er sendt til dit kontor på Østerbro og ikke til privatadressen.

    Med punkt 2 er jeg af dig stemplet sammen med Kongen og andre som en pikfascist, alene på grund af flere velmente mails til dig som katalysator på denne blog om kærlighed, sex, utroskab og livet i almindelighed mellem vi mænd og kvinder.

    Derfor min reaktion til din pikfascisme med det skrevne ord, fordi du trods alt aldrig nogensinde har mødt mig personligt og set mig i øjnene – eller talt med mig i telefonen. Men jeg kan forsikre dig og alle andre kvinder om, at vi ikke taler på tværs af generationer.

    Jeg vil bare ikke sammenlignes med en type som Kongen.

    Brockdorff

    October 12, 2007 at 1:16 pm

  16. for at citere en stærkt undervurderet film
    “team america world police”

    We’re dicks! We’re reckless, arrogant, stupid dicks. And the Film Actors Guild are pussies. And Kim Jong Il is an asshole. Pussies don’t like dicks, because pussies get fucked by dicks. But dicks also fuck assholes: assholes that just want to shit on everything. Pussies may think they can deal with assholes their way. But the only thing that can fuck an asshole is a dick, with some balls. The problem with dicks is: they fuck too much or fuck when it isn’t appropriate – and it takes a pussy to show them that. But sometimes, pussies can be so full of shit that they become assholes themselves… because pussies are an inch and half away from ass holes. I don’t know much about this crazy, crazy world, but I do know this: If you don’t let us fuck this asshole, we’re going to have our dicks and pussies all covered in shit!

    homer simpson

    October 12, 2007 at 2:54 pm

  17. Pikfascist?

    Tak for dit svar.

    Jeg indser nu at din blog i virkligheden ikke handler om holdninger og debat- hvis ikke lige det kan lokaliseres under navlen og over knæene. Jeg vil derfor gerne undskylde mange gange for mit indlæg (og dermed bidrag til pikfasicsmen, ja jeg er en hvid mand)- jeg trode vi skulle debatere demokrati, men kan da godt se at det hele skal handle om, hvor dejlig du er, og hvor irriterende det er for dig at begæres af mænd.

    Ps. Det er ikke bare mig- min kone synes også at du skriver noget lort

    Albertsen

    October 12, 2007 at 9:45 pm

  18. ”Livet er ikke nemt”, som den begavede Camilla Lærke Mors meget venligt skrev til mig i en mail for nogen tid siden, da hun og jeg havde en dialog med hinanden omkring nye emner på hendes blog hos Politiken.dk.

    At livet ikke er nemt erfarede jeg endnu engang her lørdag formiddag, da jeg efter 24 timers fravær på Camillas blog kunne se, at jeg har lavet en ordentlig bommert med min kommentar 1032 til ”Den skinhellige pikfascisme”.

    Den er skrevet kort og i hast ved 13.00-tiden fredag, og sendt ind til Camillas weblog klokken 13.16, inden jeg gik i gang med at læse nogle bøger resten af dagen og aftenen, uden bare èn gang undervejs at kigge på Camillas blog.

    Først for èn time siden går min brøler op for mig, nemlig den kendsgerning, at jeg forveksler kommentaren 1031 fra læseren CK CK som værende et svar fra den kære Camilla Lærke Mors og hendes tidligere omtalte fine nye Acer-computer.

    Derfor kommer jeg helt uretfærdigt (og komisk) til at dadle Camilla Lærke Mors for nogle synspunkter, som hun slet ikke har skrevet. Men jeg trøster mig selvfølgelig med, at jeg ikke har nedfældet noget egentligt problematisk i et uanstændigt sprog.

    Jeg har imidlertid checket min indbakke i mailboksen hver halve time hele fredagen, og det gør mig virkelig ked af det, at Camilla Lærke Mors eller de vagthavende web-redaktører hos Politiken.dk, ikke selv har fundet anledning til at fjerne min kommentar.

    Altså omgående suspenderet den på bloggen, da man ser den komme ind til webloggen klokken 13.16, og så ellers have sendt mig en note til min mailadresse om fejltagelsen, også fordi hverken Camilla eller Politiken kan være tjent med misvisende kommentarer fra læsernes side.

    26 minutter efter min brøler fredag – klokken 13.42 – sendte Camilla Lærke Mors sit seneste indlæg ”Lovecrime” ind på sin blog, og har derfor helt sikkert set min malplacerede og fejlagtige svada til hende, men ikke ønsket at gøre noget ved det.

    Her kunne jeg nu godt have tænkt mig en hjælpende hånd fra Camilla og web-redaktørerne, der naturligvis uden problemer kunne have fjernet kommentaren fra bloggen, og som nævnt gjort mig opmærksom på min bommert via mailadressen.

    Nøjagtigt som web-redaktørerne greb ind overfor Camillas oprindelige hovedrubrik i indlægget tirsdag den 9. oktober klokken 12.09, hvor den fulde tekst “Den skinhellige pikfascisme” kun var på forsiden af Politiken Blogs i nogle få minutter.

    Det blev meget hurtigt rettet til ”Den skinhellige p..fascisme”, fordi det på skrift er et meget grimt ord. Ligesom for nogle måneder siden, da jeg modtog en mail fra Politikens web-redaktør, der fortalte, at man havde streget to linier i en af mine kommentarer på de politiske blogindlæg.

    Ikke desto mindre skylder jeg Camilla Lærke Mors en uforbeholden undskyldning for min svada til hende i kommentar 1032, som jo altså bygger på holdninger fra CK CK i nummer 1031. Hun får den ærligt, fordi der ikke findes noget værre end at blive beskyldt for noget uden grund.

    Men for en gangs skyld gik det lidt for stærkt med at skrive en af mine intense kommentarer til den altid provokerende femme fatale Camilla Lærke Mors. Uden at checke kommentatorens navn ordentligt, og CK CK må have fået sig en kæmpegriner over mit svar sammen med alle andre.

    Er CK CK tvillingesøster til Camilla Lærke Mors?

    Man skulle næsten tro det, for skrivestilen og de indholdsmæssige provokationer omkring holdningerne til indlægget om pikfascismen, ligger utrolig tæt op af Camillas sprogrytme. I hvert fald så meget, at jeg i min travlhed opfattede CK CK som værende blogredaktøren selv.

    Derfor må jeg sende et kompliment til CK CK. Her tog damen helt ubevidst fusen på mig. Men det var en god og aggressiv kommentar, og selvom min replik i 1032 er malplaceret, har jeg som nævnt ikke skrevet noget, der ikke kan rettes op med en ærlig undskyldning.

    Især skal jeg overfor Camilla undskylde dèn udtalelse i min replik, hvor jeg beskylder hende for, ikke at læse de indsendte kommentarer fra mig og andre med en større grundighed og menneskelig dybde, hvilken er en uretfærdig påstand, når den ikke er rigtig.

    Den er ramt helt ved siden af, fordi Camilla jo ikke har kommenteret dette indlæg siden torsdag den 11. oktober klokken 18.19. Men hun og web-redaktørerne burde trods alt have suspenderet min kommentar – og gjort mig opmærksom på fejltagelsen i en mail.

    Ærgerligt.

    Jeg slutter med at understrege min oprigtige undskyldning for den uberettigede kommentar overfor Camilla, og kan kun sige til CK CK, at du endelig må fortsætte med dine provokerende sætninger, så vi kan have det sjovt i vores lille ”private stue” her på bloggen.

    CK CK har vist fået svar på alle sine spørgsmål til mig gennem min fejlagtige kommentar. Hun virker som en sjov femme fatale i lighed med Camilla, og dèn beskrivelse af jer kvinder har altid stået for mig som noget positivt, fordi den ofte profilerer det selvstændige hunkøn.

    “Nå, men livet må jo gå videre”, som Camilla Lærke Mors sikkert vil udtrykke det, så jeg drøner ud af dette indlæg og går direkte over til det nye ”Lovecrime” fra i går klokken 13.42, hvor Bjarke Talamona fra Rom virkelig har sat gang i den.

    Hans sammenligninger af danske og italienske kvinder har fået jer hunløver helt op at køre, og inden weekenden er omme er Camillas blog formentlig omdannet til en ren datingportal med masser af telefonnumre og mailadresser.

    Udelukkende fordi der her kommer en ganske forfriskende kommentator, der forstår at sætte gang i kvindernes nysgerrighed med hensyn til, hvad han vil kunne gøre ved dem seksuelt på bare fem minutter i enrum.

    Undskyld igen, Camilla, men jeg vil altså ikke kaldes for en ”pikfascist” i negativ forstand, blot fordi jeg har nogle andre meninger end dig eller andre til kærlighed, sex, utroskab samt livet i almindelighed, og slet ikke i sammenligning med en type som Kongen.

    Nøjagtigt som jeg aldrig nogensinde kunne drømme om i et offentligt rum, at kalde dig eller dine medsøstre for ”kussefascister”. Hvis vi skal være frække og sjofle i sproget kan vi gøre det hjemme i sengen – ikke i en dialog i den ”private stue” på din blog hos Politiken.dk.

    Jeg går videre til ”Lovecrime” og Bjarke Talamona.

    Brockdorff

    October 13, 2007 at 2:16 pm

  19. Hej Ole,
    Ja, din identitetssammenblanding rykkede i smilebåndet. Og jeg læste det igår, men lod den stå. Og flagre lidt. Ikke for at være ‘en dårlig kammerat’, men fordi den næsten storhørmede i al sin freudianske pragt. Underbevidstheden spiller et sært puds med os, når lidenskaben trækker det røde slør hen foran øjnene. Ole – du er vist verliebt. Eller det der på engelsk hedder ‘infatuated’ som trækker mere på det at være forblændet. Jeg tror, at meget af denne debat, som respons på Camillas indlæg, simpelthen ikke – for mændenes vedkommende – kan sige sig fri for at være underlagt en dyb facination af, at sådan en kvinde, med sådan et udseende og sådan et bramfrit sprog på sådan en landsdækkende velrennomeret og respekteret avis blotlægger sig – og ovenikøbet inviterer til at ALLE og enhver kan kommentere. Det er næsten som at få lov til at røre – og så fuldt legalt og i fuld offentlighed!

    Jeg tænker på, om ikke de helt grundlæggende forventninger til denne blog, både fra afsenders og modtagers side, er urealistiske. Der vil aldrig tilnærmelsesvis nås en form for sandhed, en objektiviseret dialog. Ikke at jeg personligt er desillusioneret, men sålænge man ikke er villig til at anerkende andres opfattelse af verden – her i et kønsperspektiv – når vi aldrig nogen vejne.

    (Og så Ole – helt ærligt, for filan, SKAL du absolut skrive, at du får stådreng over noget der bliver skrevet?? Hvor pubertært, hvor hovedrystende trist, at man kan være så, ja – uforløst…)

    Aller oprigtigste hilsner fra CK (en kvindestemme blandt mange)

    CK

    October 13, 2007 at 7:59 pm

  20. CK, tak for din kommentar 1061, men jeg kender trods alt ikke nogen som helst mand med normale seksuelle drifter, der ikke kan få erektion (stådreng), når de her i livet render på feminine, kloge, sjove, begavede og velformulerende kvinder.

    Men …

    Imidlertid skal den fysiske ophidselse til en kvinde for mig, altid gå op i en højere enhed med den psykiske tiltrækning. Også selvom det bare er uforpligtende kærlighed og sex for en nat, hvor mand og kvinde ønsker at dække hinandens behov ind.

    Ellers kan jeg ikke bruge det til noget.

    Hvis jeg som mand kan få jer kvinder “op at køre” på det psykiske plan i et godt privat samvær, og hvis jeg kan få jer til at grine uafbrudt, ja, så er der som regel ikke ret langt vej hjem til jeres varme dobbelt X, som I har fået i dåbsgave mellem jeres smukke ben.

    Jeg er imidlertid en rigtig mand med stort M.

    Det er jeg ganske enkelt fordi, at jeg i mange år af mit liv har vidst, at I den sidste ende får vi mænd aldrig nogensinde en sjov, vild, kærlig elsketur i jeres dobbelt X (som du så nydeligt kalder det i en tidligere kommentar), hvis det trods alt ikke passer jer frie kvinder.

    I har så utrolig magt over mændene, nøjagtigt som hunløverne har det over hanløverne på den afrikanske slette. De får aldrig noget som helst på “den dumme” med løvinderne, hvis ikke det passer ind i disse pragtfulde dronningers livscyklus.

    Og I ved det.

    Imidlertid kan jeg godt leve med jeres enorme magt over os drenge med hensyn til kærlighed og sex. At I kvinder alene har retten til at bestemme, om vi skal have god erotik og sex eller ej, hvilket er en del af jeres personlige frihedsrettigheder i et land som Danmark.

    Det manglede egentlig også bare andet, når man tænker på, at det er jer som føder vores børn, og sørger for at menneskeheden lever videre. Så hvis alle mænd havde den samme indstilling til kvinder som jeg, ja, så fandtes der ingen ulykkelige hunsjæle i verden.

    Ej heller voldtægt eller vold eller drab på kvinder.

    I ville elske og forgude jeres mænd hver dag. Ikke på grund af tvang. Men af lyst og glæde. Udelukkende fordi rigtige mænd kan få alle kvinder i hele verden, når bare de forstår, at i den sidste ende er det trods alt jer gudinder, der alene bestemmer om vi skal have en elsketur i jeres dobbelt X eller ej.

    I er menneskehedens største gave.

    Brockdorff

    October 13, 2007 at 9:44 pm

  21. Ole

    Problemet er nok at de fleste mænd forguder kvinder og på den måde nedgøre sig selv.

    Det er da klart at mænd ikke kan vælge fordi kvinden har alt magten hvis altså at man forguder dem.

    Hvad med at have lidt mere selvrespekt og se kvinderne i øjenhøjde. Så vil du nok opdage, at du har lige så magt over deres seksualitet som de har.

    Talamona

    October 13, 2007 at 11:48 pm

  22. Hej Camilla

    Nu har jeg lige læst nogle af dine blogs igennem.

    Det er helt tydeligt, at det du søger er dyb intens kærlighed og ikke så meget sex.

    Men du havner altid i seng med en masse ligegyldige og overfladiske fyre, fordi du som en narkoman bruger sex som substitut for din store trang til intens kærlighed.

    Ved du hvad jeg synes du skal gøre? Droppe mænd for noget tid. Lev i cølibat. Mærk dig selv og find noget dybde i dit liv.

    Hvis du vil finde intens kærlighed er det vigtigt at, du kan være ærlig, autentisk og åben som muligt.

    Det er du på en måde. Men det er altid nemmere at være det med hovedet og ikke følelsesmæssigt.

    Jeg taler om, at du skal mærke dig selv følelsesmæssigt og turde vise dem ærligt,autentisk og åbent.

    Det er på tide at du lever din indre ynkelige sider ud.

    Når du kan gøre det og stå ved dig selv, vil du helt automatisk tiltrække ægte intens kærlighed i dit liv. Og husk intens ægte kærlighed er ikke noget der bliver givet, men noget man føler i sig selv og som ikke kan kræves eller bindes med et latterligt bryllup.

    Talamona

    October 14, 2007 at 12:57 am

  23. Kære Camilla K Mors,

    Faldt over Erica Jong’s 20 regler blandt dine kommentarer. Måske at det er værd at tage dem op – og vende dem?

    Mit første indtryk er at de lyder som en “How-to” for Ekstra-Blad’s skribenter.

    Jeg synes det kunne være interessant at høre dit take på de tyve råd. Er de tidssvarende? Er de reelt gode skriveråd, eller er det en guide til provokation?

    Nedenfor er mine kommentarer. (Nederst følger de tyve råd, copy/pasted fra kommentaren).

    Med venlig hilsen,

    Per-Ole Lind

    1-6 lyder gode og motiverende.
    7 Forget intellect? Lyder socialistisk på den kedelige måde.
    8-10 Lyder fornuftigt
    11 – Hvad med: “Du kan lære noget nyt hver dag”?
    12 – True. Sandheden er ikke populær
    13 – “Use everything”? Står ikke særlig godt alene. Hvad med diskretion og mådehold? Det kan man jo ikke bruge hvis man samtidig er selvfed og fremfusende. “Use everything”, ender med popmusik eller tabloidism.
    14 – Writing is heroism. Hvis det er heroisk bare at skrive, så er de grå sider vel også heroisme? Det væsentlige må vel være HVAD man skriver. Og når man så skriver noget med gods, er der vel altid – reelt set – en chance for at man tager fejl, ikke? Hvad er der så heroisk ved det? Man må vel – som kommentator forholde sig kritisk og ydmyg til stoffet på een gang. Det tror jeg godt kan lade sig gøre.
    15 – Sex … Nu bliver det populært igen. Hele mennesket er interessant, også kroppen. Men sex? Jeg siger: “Stakkels sex”. Det er da et under, at folk overhovedet kan nyde sex, efter at det er blevet bollet synder og sammen i medierne, så at sige (undskyld mit franske).
    16 – Forget critics? Det er da mere blæret at vokse MED sine kritikere. Noget af den bedste littereatur i historien er født af battles mellem den skrivende og kritikere. Jeg vil hellere sige: LOVE your critics. Er det ikke sjovere?
    17 – Smukt. Dér rammer hun plet.
    18/19 Hvordan kan man være vild og jordbunden på samme tid? Hvis man nu ikke er vild af natur, så er det et svært råd at tage imod.
    20 – Jeg er ikke sikke på hvad hun mener her, så den springer jeg over.

    Hun runder af med at sige: “There are no rules”. Hvorfor har hun i alverden så brændt tid af på at skrive 20 af dem, OG publicere dem og spilde andres tid på dem? Det må være et sample fra Zen-buddhismen, ikke?. Sådan noget med at lære reglerne og glemme dem bagefter. Få dem på ryggraden. Men her virker det for nemt, lige at smide lidt østens visdom på, som en frisk afrunding. Men for hendes tid, very contemporary. Med andre ord: Poppet.

    Er regler/rammer ikke netop væsentlige for kunsten? Store kunstværker i historien er da netop store, da de har forholdt sig til regler/rammer og udfordret disse? Både mht teknik , skønhed og alt det andet kunsten rummer?

    Erica’s 20 Rules for Writers

    1. Have faith–not cynicism
    2. Dare to dream
    3. Take your mind off publication
    4. Write for joy
    5. Get the reader to turn the page
    6. Forget politics (let your real politics shine through)
    7. Forget intellect
    8. Forget ego
    9. Be a beginner
    10. Accept change
    11. Don’t think your mind needs altering
    12. Don’t expect approval for telling the truth –
    (Parents, politicians, colleagues, friends, etc.)
    13. Use everything
    14. Remember that writing is Heroism
    15. Let Sex (The Body, the physical world) in!
    16. Forget critics
    17. Tell your truth not the world’s
    18. Remember to be earth-bound
    19. Remember to be wild!
    20. Write for the child (in yourself and others)

    There are no rules
    Erica Jong

    Per-OleLind

    October 14, 2007 at 1:35 am

  24. Ydmygede unge mænd dræbte struds

    To unge mænd kunne ikke håndtere at tabe ansigt over for et par jævnaldrende piger og tog en ultimativ hævn over en hidsig struds.

    Af Michael Hinrichsen

    En død struds og fem måneders fængsel blev det triste udfald af to unge mænds måneskinstur med et par jævnaldrende piger i Californien.

    Efter en festlig nat spadserede de fire på en strudsefarm syd for San Francisco, da en arrig struds overfaldt de to overrislede ungersvende.

    19-årige Timothy M. måtte bide i græsset efter et spark i ribbenene, mens hans 21-årige kammerat Jonathon P. slap med skrammer og blå mærker.

    Strudsens sejr trak brede smil hos pigerne, men sårede sårede stoltheden hos de to så meget, at de senere på natten vendte tilbage og skød strudsen mindst syv gange med et haglgevær.

    »Denne sag handler udelukkende om mandlig stolthed«, siger anklager Steve Wagstaffe til avisen San Francisco Chronicle.

    Her er linket, hvis I ikke køber den:
    http://politiken.dk/udland/article391200.ece

    Hotdok

    October 14, 2007 at 8:57 pm

  25. Farvel Far (DR-dokumentar om falske incest anklager)

    En skilsmisse er næsten aldrig behagelig affære. Nogle gange udvikler det sig til en regulær krig, hvor bl.a. beskyldninger om incest bruges i kampen for at få barnet for sig selv. Denne udsendelse handler om tre mænds kamp for at få lov at være sammen med deres børn. DR Dokumentar har fulgt myndighedernes behandling, som starter med de tre mænds ønske om samvær med deres børn – og ender med at de stemples som seksualforbrydere.

    En af disse mænd er den praktiserende læge Peter Østrup. Han ønskede at fortsætte med at være sammen med sin datter efter han var blevet skilt fra moderen. I starten delte han forældremyndigheden med moderen. Men hun ville nu have forældremyndigheden for sig selv og ønskede at begrænse faderens samvær med datteren. Det lykkedes til fulde, da hun anklagede ham for incest.

    Normalt er det politiet og de sociale myndigheder, der tager sig af sager om incest. Men Københavns statsamt vælger selv at undersøge påstande om overgreb på børn. I Peter Østrup’s tilfælde er det en overlæge i psykiatri og en psykolog, der skal undersøge om han misbruger sit barn seksuelt, eller om der er andre forhold der gør, at han ikke skal have lov til at se sit barn. Advokat Lone Reffshammer mener, at den fremgangsmåde nærmest gør fædrene retsløse.

    I forbindelse med undersøgelsen bliver Peter Østrups samvær gjort overvåget. Det vil sige, at han ikke må være alene sammen med barnet. Så fra at have haft barnet boende i 5 ud af 14 dage, så beslutter de børnesagkyndige, at han kun må være sammen med barnet i nogle timer om ugen – overvåget af andre voksne.

    Der er stor uenighed om kvaliteten af de børnesagkyndige undersøgelser. Formanden for Børnerådet, professor Per Schultz Jørgensen, mener de er mangelfulde, og ofte bygger på et for. løst grundlag. DR Dokumentar har fulgt undersøgelsen i Peter Østrups sag, og kan med opsigtsvækkende tv-optagelser afsløre, hvordan de børnesagkyndige arbejder.

    Se DR dokumentaren her:
    http://video.google.com/videoplay?docid=-1491066503772178290&q

    Talamona

    October 14, 2007 at 10:26 pm

  26. Til allestedsnærværende Ole og Bjarke ..

    Ole, elektriker og politiker (hvis dit alias er identisk med selvsamme Ole Brockdorff, der nemt googles) – det er mig ubegribeligt, at du vælger at være så personlig, når du tilsyneladende bestrider en post i socialdemokratisk lokalpolitik. Er det godt for…ja, noget? Fremmer det karrieren? Kan næsten ikke tro andet, end at det er lumsk politikerspin af værste skuffe – stakkels virklige Ole, tænk at have fået stjålet sin identitet (please…?).

    Bjarke, Bjarke…der ikke kan lide danske piger, men alligevel bruger oceaner af tid på at kommentere Camillas blog. Hvad skal man læse ind i dit indlæg om skilsmissebørn? Burde den ikke have været placeret under Camillas andet indlæg ‘En lov for taberne’?. Hvis det bevidst er placeret her, hvad er så baggrunden?

    Og kære mænd. lad os nu få slået fast med syvtommersøm: vi kvinder har RET til, BEHOV for og NYDER, endelig for FØRSTE GANG i historien på denne smukke planet som burde have været/burde være vores fælles, at beskrive PRÆCIST hvor møgkedeligt det har været i flere tusinde år ikke at have haft en stemme. Vi kvinder husker som elefanter – vores kollektive hukommelse om undertrykkelse, nedgørelse, fornedrelse og mangel på lige rettigheder rækker langt tilbage. Man siger at dyb uretfærdighed lagrer sig i menneskets molekylære struktur. Så nej – vi er ikke glade, tilfredse og frie væsener før vi får lov til at sige hvad vi mener, gøre hvad vi har lyst til (og fortælle om det) – UDEN at vi devalueres op imod et rigidt og ubalanceret magtparameter.

    CK

    October 15, 2007 at 1:06 pm

  27. CK CK (1083), blot for en god ordens skyld skal jeg orientere dig og alle andre bloglæsere om, at jeg ikke er identisk med en socialdemokratisk politiker i Holbæk ved navn Ole Brockdorff, og jeg kender ham heller ikke personligt.

    Ej heller oplever lokalpolitikeren fra Holbæk, at have fået stjålet (misbrugt) sin identitet af mig al den stund, at navnet Ole Brockdorff ganske enkelt står nedfældet i min dåbsattest, og har gjort det hele mit liv.

    Jeg er blot en helt almindelig anonym borger, der fra tid til anden har lyst til at være med i et debatforum mellem voksne mennesker, som her på internetavisen Politiken.dk, hvor man kan ytre sig frit om sine holdninger til livet.

    Så skulle dèt være på plads.

    Med hensyn til din “buldertale” til Bjarke Talamona i Rom kan jeg kun sige, at han da virkelig har fået sat gang i temperamentet hos jer kvinder her på bloggen, og han virker for mig som en helt igennem fin fyr.

    En rigtig provokatør … ligesom dig, CK CK.

    Brockdorff

    October 15, 2007 at 3:07 pm

  28. CK

    Det er bedøvende ligegyldigt om Ole er politiker eller ej. Jeg synes personligt, at det er helt fint med en politiker der er sig selv.

    Hvad jeg bruger min oceaner af fritid på, fordi jeg ikke lever som slave kan være ligegyldigt. Jeg er her i denne blog, fordi jeg har noget, jeg er vred over. Og lad vær med at tro per automatik at vi mænd altid tænder på jer. Jeres maskulinisering betyder at mange mænd har mistet lysten til jer og jeg er en af dem. For at være ærlig. I er sku ikke tiltrækkende nok.

    Jeg som mand er blevet født ind i denne feminazi tid, det er da klart, jeg er pist. Jeg mener, at begge køn skal være LIGE på hver deres måde og ikke at kvinderne skal styre det hele som sker i Danmark med hjælp af systemet.

    Kvinderne i Danmark tror at ved at påtage sig maskuline kvaliteter og møve sig ind på alle maskuline områder, er det hvad i kalder ligestilling.

    Når kvinderne af naturlige grunde ikke har det det krævers at bestride et hyper maskulint job, skal vi mænd udsættes for offeragression, flæbeangreb, manipulation samt systemforbud og særhensyn.

    Vi mænd har en langt højere aggression og konkurrence mentalitet end kvinder. Det ligger til vores natur.

    Fra vi er små, prøver vi altid at vinde over de andre svage drenge. Vi er hårde ved hinanden. Vi slås og hærder hinandens svage sider for at gøre os stærke. Vi bliver ydmyget, hvis vi er svage for at igen at kunne rejse os med fornyet styrke.

    Når kvinderne ser den form for “hård” leg siger de, vi skal være søde ved hinanden hvilke er en alvorlig krænkelse af den maskuline frihed og er feminazi undertrykkelse af den værste slags. Hvad fanden er det for noget pis, at vi skal være søde ved hinanden. Du ser også i naturen at handyr slås for sjov og leger vildt for at træne op til at blive voksne. Hvad hvis disse handyr ikke kunne få lov til at træne sine maskuline kvaliteter op og blev voksen? Handyret ville knække og ikke kunne klare sig og blive en taber i flokken.

    Hvorfor helvede tror du, at der er så mange mænd i det danske samfund som er “de svage” og tabere? Det skyldes jeres overbeskyttende pis. I har været skyld i en forkrøbling af det maskuline køn i en hel generation nu og hvis det står til jer, skal alle danske drenge udsættes for endnu mere undertrykkelse via dette overbeskyttende samfund i har lavet via jeres femi-assimilation af det danske samfund. I har været den største fiasko som mødre i hele menneskehedens historie.

    Den film jeg har postet viser, hvordan i bruger systemet til at undertrykke manden og beholde jeres børn for jer selv. I skaber en generation af taberdrenge, fordi de ikke får lov til at udleve deres maskuline behov og ikke har en far som forbillede.

    Kalder du det frihed og ligestilling, at jeres drengebørn skal undertrykkes og forkrøbles af jeres bløde værdier som i forveksler med kærlighed? Det er jo psykisk incest af drengebørn det i udsætter dem for.

    Når vi skal finde os en kæreste, skal vi igennem et rent helvede af afvisninger og ydmygelser, før vi finder ud af, hvordan vi kan få jer. Det er sådan det skal være, fordi via vores mange nederlag og ydmygelser, har vi kæmpet en livskamp for at nå vores mål og vi er derfor det stærke køn pga af vores natur og vores kamp.

    Lyder det som en typisk pigeopvækst?

    Det er ligegyldigt hvor meget i forpulede snot forkælede offerbukke prøver at overmande os med flæbekonkurrencer og jeres forventede særbehandling. I har ikke den samme styrke som mænd på NOGLE punkter. I prøver at kompensere med manipulation vedhjælp af offerrollen som er jeres fortrukne og forkrøbling af drengebørn så de ikke ugøre en trussel senere.

    Vi mænd respekterer styrke, hvis det handler om maskuline domæner og det er ligegyldigt, om det er en kvinde eller mand.

    Grunden er, at mænd ofte har en hirakisk kultur lige som fx ulve. For at komme op i det hiraki skal man igennem en masse prøvelser og tests. Manden skal kæmpe sig op og banke de svage hanner ned i sin vej op igennem hirakiet.

    Det er på den måde for at lærer de svage hanner at kæmpe hårdere og sikre, at kun de stærke er øverst i flokken.

    Hvorfor er det vigtigt? Jo fordi hvis de svage hanner er i toppen af hirakiet, vil det betyde at deres svaghed vil lede alle de andre hanner til den sikre død. Derfor respektere vi mænd styrke i maskuline jobs.

    Ville du føle dig tryg med en svag leder i krigssituation?

    Ville du føle dig tryg på et hustag med en leder der ikke virker ansvarlig og derfor ikke har sørget for at sikkerheden er i orden?

    Eller en virksomhed med en svag chef der ikke forstår at drive virksomheden ordenligt og du konstant er bange for, at du ikke får din løn og du har ansvar for en hel familie med boliglån til begge øre?

    Når en svag kvinde, fordi hun ikke har været igennem den maskuline træningslejer fra barnsben flæber op om at mænd ikke giver hende de samme muligheder, fordi hun er kvinde og forventer særbehandling, er det nok fordi, hun ikke har vundet vores respekt og det har INTET at gøre med, at hun er kvinde.

    Hvorfor kan hun ikke bare bruge sine feminine talenter som hun har trænet hele sin barndom og måske bruge dem til at få de ting hun ønsker? Hvorfor skal kvinder være mænd. Hvorfor kan de ikke være kvinder?

    Hvis hun vil ind på maskuline domæner, skal hun have været igennem samme tur fra barnsben som drenge, ellers vil hun simpelthen ikke være stærk nok.

    Lønforhandling er det samme. Du skal overvinde din chef med styrke, før han giver højere løn. Det hjælper sku ikke at side at se sød ud. Det er en krig! Du skal slå i bordet og vise at du fortjener højere løn og være parat til at skride.

    Sådan får man høj løn. Hvis han kan mærke, du er svag og du ikke tør tage konsekvensen og skride får du lav løn, sådan er det! Hvad gør kvinderne. De bruger igen systemet til at ødelægge den maskuline styrkeprøve for at få særbehandling skaber en svag hirakisk opbygning.

    Der er stor forskel på mænd og kvinder og heldigvis for det. Det er ligegyldigt, hvor meget i vræler op. Det kan godt være, jeg elsker mit eget køn og de dejlige “primitive” maskuline kvaliteter, men jeg ville føle mig halv som menneske, hvis ikke jeg var omkring stærke feminine kvinder i mit liv, fordi man beriger hinanden.

    Jeg ville bare ønske at kvinderne ville lærer at elske deres eget køn uden at føle at de skal være mænd for at få accept. Der er ingen der hader kvinder mere end kvinder selv.

    Og femininitet betyder ikke underkastelse, undertrykkelse og svaghed.

    Lad vær med at prøv at opføre dig som en klippe, hvis du er vand eller omvendt.

    Hvad er stærkest. En klippe eller havet?

    Talamona

    October 15, 2007 at 4:43 pm

  29. Ole – sorry. Potentiel identitetssammenblanding fra min side (men hvilket sammentræf!).

    Otherwise – I rest my case.

    Farvel herfra og ej på gensyn.

    De allerstandhaftigste hilsner fra Klippehavet

    CK

    October 15, 2007 at 9:14 pm

  30. “Otherwise – I rest my case” og “Farvel herfra og ej på gensyn” samt “De allerstandhaftigste hilsner fra Klippehavet”, skriver CK CK i sin kommentar 1089.

    Det kan du ikke mene, kære kvinde.

    Nu har vi det jo lige så sjovt, og i hvert fald jeg har netop vænnet mig til din bløde og sexede “stemme” på bloggen med dine klippefaste holdninger og provokationer til os mænd, og fremover glædet mig til masser af leg med dig på det skrevne ord.

    Nu må du ikke løbe væk som en lille skolepige, CK CK.

    Bjarke Talamona, dig kan jeg sgu godt lide, for du siger tingene ligeud og virker som èn, der ikke er spor bange for at tage kampen op imod nogle af de dèr pragtfulde “mandehadere”, kvinder som CK CK og Camilla samt andre på denne sjove blog.

    Jeg trøster mig imidlertid med den kendsgerning, at bag enhver begavet kvindes “barske” facade, gemmer der sig i den sidste ende altid en kærlig, varm, hengiven, mild og my sjæl, der nyder at være feminine, sexede og frække elskedytter, når vi virkelig skal lege med hinanden.

    Når bare en kvinde føler sig kærlig, tryg, varm og dejlig i samværet med for eksempel mænd som os, Bjarke Talamona, ja, så nærmest kræver hun, at kunne underkaste sig os 100% for en stund eller for altid, og føle et intenst fællesskab og samhørighed med os drenge.

    Underkastelse er jo ikke lig med undertrykkelse, vel ..?

    Nøjagtigt som de smukke og stærke hunløver på den afrikanske slette underkaster sig, når de lægger sig vildt og smukt ned på ryggen med poterne i vejret efter god sex, når hanløven har elskeknaldet hende med al sin kærlige og dyriske vildskab.

    Men bagefter …

    Tja … når man oplever hunløvernes adfærd på den afrikanske slette før og efter sex med hanløverne, ja, så ved man helt ind i sjælen, hvem der egentlig er det stærke køn i hverdagen, når det kommer til stykket, fordi hun mere end os mænd holder sammen på familien:

    – Nemlig kvinden.

    Vi mænd er mænd … I kvinder er kvinder … og uden jer vil vi hanløver i menneskeskikkelse trods alt dø af ensomhed og kedsomhed, hvis ikke vi bare af og til får lov til at elske i armene hos en varm, vild, kærlig, hengiven, feminin, mild og my løvekvinde i menneskeform.

    Men husk nu, CK CK og alle I andre kvinder:

    – I den sidste ende er det alene jer, der med jeres øjne, kropssprog og kropssignaler er katalysatoren, der afgør, om vi mænd skal helt op at køre psykisk og seksuelt. Om vi for en stund må kaste os over jer med al vores ophidselse og vildskab, og mærke jeres fulde underkastelse.

    Og gør det egentligt noget?

    Der findes ikke noget så dejligt som mand, når begavede og selvstændige kvinder èn gang imellem kaster sig i deres sansers vold. Både fysisk og psykisk. Når I står “skrigende” med dejlige elskeøjne, og smider jeres trusser efter os, og kræver at blive elskeknaldet her og nu.

    Eller vi selv får lov til at flå dem af jer.

    Se … det er kærlighed mellem mand og kvinde, så det batter, og når det er bedst. Også bare for en nat. Men denne skønne adfærd fra dejlige kvinders side kræver, at hun helt ind i sjælen føler, at hun er respekteret som et selvstændigt indidvid af manden – også når hun bagefter tager tøjet på igen.

    Jeg elsker feminine, sexede, begavede og selvstændige kvinder, så det kan være, at jeg èn dag flyver ned til dig i Rom, Bjarke Talamona, og så må du præsentere mig for nogle af dine pragtfulde, sanselige romerinder, der kan få en mand til at føle sig som en rigtig mand.

    Også bare for en stund.

    (PS. Forresten – har I nogensinde tænkt over, at vi mennesker er de eneste pattedyr på denne jord, der kigger hinanden dybt i øjnene, mens vi elsker ???)

    Brockdorff

    October 16, 2007 at 1:17 am

  31. Tak for komplimentet.

    En flot beskrivelse af de smukke og dejlige kvinder, når ellers de ikke laver ballade. Men så må vi mænd brøle lidt af dem eller stikke dem i rumpen med en skorpionhale og alt er godt igen.

    Det kan godt være, jeg rettede en hård kritik af kvinderne. Men min kritik er lige så meget rettet mod mit eget køn. Det er i sidste ende mandens ansvar ikke at lade sig manipulere og træde på af kvinderne som nogle gange ikke altid forstår dem selv og resultaterne af deres handlinger.

    Du skal være velkommen. Rom er en stor by med lige så mange indbyggere som hele Danmark.

    Lige nu brokker folk sig over, at det er blevet koldt. Folk bliver syge og snottede. Men de romere er nogle gange lidt pivede. Her er vejrudsigten 6 dage frem:
    http://www.dmi.dk/dmi/index/verden/verdensvejr.htm?city=150039001&country=Italien

    Stemningsbilleder af byen:

    Softball home opener 24-25

    Det er en meget utrolig oplevelse at vågne op i en eventyrlig og gammel by. Jeg er dybt forelsket i Rom. Den forelskelse har været nonstop i ca. 3 måneder nu. Jeg kunne aldrig flytte tilbage til Danmark. Kun for at hilse på mine venner og noget af min familie samt gense mit elskede Nørrebro selvom jeg boede på Østerbro. Nørrebro er noget helt fantastisk og savner ofte den bydel og min favorit café,(Café Funke) hvor man kan hænge en helt dag og møde sine venner og bekendte og gå hjem med nye og interessante oplevelser.

    Der er mange fascinerende ting ved Rom.

    Maden. Romerne gør ofte det, at de tager ud og spiser med deres venner. De bliver på restauranten det meste af aftenen og stemningen er fyldt med passion, livsglæde og fordybelse som er taget ud af en film.

    Det er svært for mig at gå ned at købe ind i supermarkeder der er bedre end Irma. Maden er så uimodståelig og billige, at jeg må gå med skyklaper for at ikke forkøbe mig.

    Faktisk savner jeg Pizza Pronto i Århusgade københavn Ø. De laver fantastiske pizzaer. Det var engang en italiener ved navn Romeo som ejede den. Men han er gået på pension men de nye indehavere er stadigvæk tro ved Romeos opskrifter. Klart et sted jeg vil anbefale.

    Min favorit pizza var en yderst volsom og barbarisk en. Nr 14 med ekstra ost.
    Her er menuekortet
    http://www.barner.dk/takeaway/menukort/pizzapronto/
    Jeg tigger om at nogen vil nyde den pizza.

    Jeg har en ven der boede i nærheden og vi spiste altid den pizza. Den kunne vi aldrig blive træt af. Jeg har ikke smagt nogen pizza i Danmark der er bedre end den. Selvom der er fantastisk mad i Rom ligger den Pizza Pronto utrolig højt oppe på listen over god pizza.

    Ja du kan høre, at jeg har fået en mad mani. Jeg ved ikke helt hvorfor. Det må være Rom der gør det. Det er helt normalt at folk her har meget passion vedr. mad. De kan finde på at køre i en afstand af kbh til Århus eller længere bare for at kunne spise på en helt speciel restaurant der servere en af de mange regioners specialiteter.

    Jeg har aldrig hørt om danskere der kunne finde på at gøre det samme i Danmark. Har heller ikke selv gjort det.

    Før jeg rejste, smed jeg alt ud inkl det meste af mit tøj. Tilbage har jeg en papkasse med nogle papirer, en cykel og nogle planter, jeg bad min kære mor om at passe (Hun er god til planter) til jeg finder et nyt hjem til dem ude i den store verden. Helst på en eller anden paradis ø, hvor jeg vil plante dem i jorden og slippe dem fri. Det har jeg lovet dem.

    Jeg tog toget, da jeg har fået en allergi overfor alt hvad der minder mig om politistat og kontrol samfund. Det var en lang rejse, som jeg nok ikke vil udsætte mig selv for igen.

    Jeg har købt en masse tøj, da det er utrolig billigt. Nu har jeg ofte det problem, at jeg ikke ved hvad, jeg skal tage på, fordi jeg synes selv at alt mit tøj vildt fedt. Det er en underlig følelse.

    Talamona

    October 16, 2007 at 3:46 am


Leave a comment